VIDEO: Jak probíhá hovorová konzultace v psychologické poradně Mojra.cz

https://www.blog.mojra.cz/post/273

 Doba jde stále kupředu a moderní technika si našla místo v životě každého z nás. Dnes a denně využíváme různé možnosti, které nám internet nabízí, ať už je to objednání jídla, dárků, dovolené, nebo právě konzultace s psychologem.


Tato forma konzultací na dálku je čím dál víc oblíbená, avšak najdou se i tací, kteří jsou k tomu všemu skeptičtí a volí raději kontakt tváří v tvář. V dnešním videu se tedy podíváme na to, jaké výhody a nevýhody poradenství prostřednictvím online komunikačních kanálů a telefonu přináší a u koho je online komunikace s psychologem nejvíce oblíbená.



Jak probíhá hovorová konzultace v psychologické poradně Mojra.cz ?


Dozvíte se to v tomto videu.



Video pro vás připravila majitelka a psycholožka online psychologické poradny Mojra.cz  PhDr. Michaela Miechová.

                                                                      


Jistě vás napadne, že tato forma poradenství nemůže být natolik účinná jako návštěva ordinace psychologa. Ano, chybí zde sice osobní kontakt mezi psychologem a klientem, avšak kvalita terapie není ohrožena. Samozřejmě je potřeba mít při řešení vážných problémů na telefonní hovor klid, aby mohlo být probráno vše důležité a nic se neopomenulo.



Díky online dostupnosti psychologa se vám v nenadálých situacích může dostat neodkladné pomoci tak, aby vaše další kroky při řešení problému měly smysl a vedly k jeho odstranění.


 

Online konzultace je podle odborných studií srovnatelná s poradenstvím tváří v tvář. A kromě toho přináší klientům také mnoho výhod – klienti nestráví dlouhý čas cestováním, neřeší ordinační dobu... Velkým ulehčením je možnost online konzultací i pro ty, kteří trpí nějakým typem fobií, potýkají se s panikou, úzkostí a v podstatě je pro ně problém už jen to, že by měli opustit svůj byt. Anebo žijí v zahraničí a hledají česky mluvícího psychologa. 


Pokud zvolíte konzultaci s psychologem přes telefon, Skype, WhatsApp nebo Viber, nemusíte se ničeho obávat. Psychologové online poradny Mojra.cz jsou lidmi na svém místě, jde o zkušené odborníky z různých oblastí psychologie, kteří mají praxi v tom, jak vést terapii účinně i bez osobního kontaktu. 



Přestože stále mnoho klientů preferuje osobní setkání s psychologem v jeho ordinaci, získává si online konzultace své místo v nabídce psychologických služeb. 

.



Pokud si vyberete možnost online konzultace v naší online psychologické poradně Mojra.cz naleznete jednoduchý návod na to, jak se objednat ve videu i v článku Krok za krokem:Jak se objednat k psychologovi.

 





Přečtěte si také náš příběh a zjistěte, co už máme za sebou a proč děláme to, co děláme




Pokud si nevíte rady a pořád trochu tápete, jestli pomoc psychologa vyhledat nebo ne, rádi vám s tím pomůžeme. Můžete využít naší telefonické podpory (+420 731 226 690) nebo napsat e-mail na adresu poradna@mojra.cz.  Technická podpora je vám také k dispozici na chatu, který naleznete v pravém dolním rohu na našich webových stránkách.

Stačí, když stručně popíšete váš problém a my vyhledáme psychologa přímo pro vás, pomůžeme s objednávkou a objasníme všechny dotazy a nejasnosti týkající se psychologické konzultace.












Právě jste zhlédli VIDEO: Jak probíhá hovorová konzultace v psychologické poradně Mojra.cz

Komentáře

  • Připojte se do diskuze.
    Zadéjte Váš kometář.

  • Avatar

Podobné články



Mojráček: Jak motivovat děti k domácím pracím?

Mojráček: Jak motivovat děti k domácím pracím?

Autor: Psychologická poradna| Jak motivovat děti k domácím pracím? Co funguje a co ne? Jak k dětem přistupovat?Byl víkend a maminka po snídani poprosila Mojráčka, jestli by mohl vyluxovat celý dům. Mojráček jí to slíbil. Po snídani se ale zvedl od stolu, neodnesl si ani talířek, a utíkal do svého pokoje, kde si zapnul počítač. Když se ani za hodinu nezačalo nic dít, zavolala maminka na Mojráčka znovu. „Jóó,“ volal Mojráček na maminku z pokojen, „...

Pokračovat ve čtení

POPORODNÍ DEPRESE: Když je mateřství plné smutku

POPORODNÍ DEPRESE: Když je mateřství plné smutku

Mateřství je obvykle spojováno především s pozitivními pocity. Těšení se na miminko. Radost z prvního úsměvu. Dojetí z miminkovské vůně. Pocit všeprostupujícího štěstí. Pravdou ovšem je, že téměř každá pátá maminka se potýká také s množstvím negativních emocí. Všudypřítomný strach, úzkost, vyčerpání, zmatek. Mateřství přináší množství změn, novou životní roli a pořádný hormonální koktejl. Prozatím se stále...

Pokračovat ve čtení

Nebojte se dětského psychologa! Pomůže vašemu dítěti i vám

Nebojte se dětského psychologa! Pomůže vašemu dítěti i vám

Děti se mohou potýkat s různými problémy, ať už jsou to obtíže ve škole, změny v chování, deprese, úzkosti, strach, nebo jen nejistota v nových situacích. Mnoho rodičů se obává vyhledat pomoc dětského psychologa. Strach z neznámého, stigmatizace a mýty o psychologické péči brání rodičům v tom, aby pomohli svému dítěti i sobě samým. Co dětský psycholog dělá? Dětský psycholog se zaměřuje na péči o duševní zdraví dětí...

Pokračovat ve čtení

Psychologové portálu Mojra.cz

Štítky


Objednejte si konzultaci ještě dnes!    Objednat