VIDEO: Jak se objednat k psychologovi?

https://www.blog.mojra.cz/post/260

První návštěva psychologa často vyžaduje určitou dávku odvahy a také odhodlání čelit svým problémům. Mnoho lidí se ale zasekne na tom, že vlastně vůbec neví, jak se k psychologovi dostat. 



Kde se objednat? Koho oslovit? Co všechno je pro to potřeba?


Dozvíte se to v tomto videu.



Video pro vás připravila majitelka a psycholožka online psychologické poradny Mojra.cz  PhDr. Michaela Miechová.

                                                                      


Pro začátek je nejlepší věnovat nějaký čas možnostem, které máte. Jak byste si svou konzultaci s psychologem představovali? S čím přesně potřebujete poradit/pomoci? Na základě vašich požadavků a přání můžete začít hledat psychologa přímo pro vás. Poptat se samozřejmě můžete také svých známých či praktického lékaře.



V současné době má většina psychologických poraden i soukromých psychologů vlastní webovou stránku, na které zjistíte všechny potřebné informace – délku konzultací, cenu, specializaci psychologa…



Pak už stačí jen zvednout telefon a do poradny zavolat, případně napsat email. Nelekněte se, pokud s vámi nebude komunikovat přímo psycholog. Velmi často mají veřejné poradny i soukromé psychologické ordinace zaměstnaného člověka, který se stará o komunikaci s klienty a zprostředkovává termíny.



Existují dvě hlavní možnosti, které při volbě konzultací máte. Můžete dojet přímo do kamenné psychologické poradny či ordinace nebo využít psychologické poradenství online. Pokud si vyberete možnost online konzultace v naší online psychologické poradně Mojra.cz naleznete jednoduchý návod na to, jak se objednat jak ve videu, tak i v článku Krok za krokem: Jak se objednat k psychologovi.


Ať už mluvíte přímo s psychologem nebo s jinou pověřenou osobou, nebojte se ptát! Ptejte se na všechno, co vám není úplně jasné nebo co potřebujete vysvětlit.




.




Pokud si nevíte rady a pořád trochu tápete, jestli pomoc psychologa vyhledat nebo ne, rádi vám s tím pomůžeme. Můžete využít naší telefonické podpory (+420 731 226 690) nebo napsat e-mail na adresu poradna@mojra.cz.  Technická podpora je vám také k dispozici na chatu, který naleznete v pravém dolním rohu na našich webových stránkách.

Stačí, když stručně popíšete váš problém a my vyhledáme psychologa přímo pro vás, pomůžeme s objednávkou a objasníme všechny dotazy a nejasnosti týkající se psychologické konzultace.












Právě jste zhlédli VIDEO: S čím vám psycholog pomůže

Komentáře

  • Připojte se do diskuze.
    Zadéjte Váš kometář.

  • Avatar

Podobné články



Stres a jeho vliv na fyzické a psychické zdraví

Stres a jeho vliv na fyzické a psychické zdraví

Cítíte se někdy, jako by váš život byl plný napětí, které se z vás jen tak nevytratí? Nejste sami. Stres je ten tichý společník, který se v našich životech často objevuje nečekaně. Ať už jde o práci, rodinu nebo jen každodenní situace, může nás zaskočit a ovlivnit tak naše celkové zdraví. Ale jak se stresem efektivně bojovat a nenechat se jím svázat? Tento článek je průvodcem, který vám ukáže, jak na to. Získáte náhled na to, jak ...

Pokračovat ve čtení

Jak objednat dítě k psychologovi?

Jak objednat dítě k psychologovi?

Návštěva psychologa je velice citlivé téma. Zejména v případě dětí se nad vším snáší mnoho otazníků. Je potřeba jít s dítětem k psychologovi? Kdy bychom jako rodiče neměli návštěvu psychologa odkládat? Jaké máme možnosti? Není na to naše dítě ještě moc malé?.... Pojďme se tomu podívat na zoubek. Mnoho rodičů neví, jaký je rozdíl mezi psychologem a psychiatrem, takže mi dovolte krátce toto objasnit. Zatímco PSYCHIATR je lékař, který d...

Pokračovat ve čtení

Soukromý psycholog vs. psycholog na pojišťovnu

Soukromý psycholog vs. psycholog na pojišťovnu

Rozhodli jste se vyhledat pomoc psychologa, ale neumíte se rozhodnout, zda si vybrat soukromou poradnu, nebo tu, kde vám konzultaci uhradí pojišťovna? Vše má svá pro a proti. Pojďme se tedy podívat na to, co vám může soukromý psycholog oproti psychologovi na pojišťovnu nabídnout. Třeba vám to ulehčí rozhodování.Když terapii proplácí pojišťovnaNěkteří lidé jednoduše nemají dostatek financí na to, aby si mohli zaplatit terapii u soukromého psychologa. Nebo...

Pokračovat ve čtení

Psychologové portálu Mojra.cz

Štítky


Objednejte si konzultaci ještě dnes!    Objednat