Firemní benefity: Jak je co nejlépe využít?

https://www.blog.mojra.cz/post/263

Mnoho firem se dnes snaží svým zaměstnancům poskytnout něco navíc. Nejčastěji jsou to různé benefity formou stravenek, levnějších mobilních tarifů, penzijní připojištění, služební auto, příspěvky na rekreační, sportovní a kulturní akce, nebo body v různých benefitních programech. Kde tyto body zaměstnanec uplatní je pak čistě jen na něm. Naše poradna s několika takovými programy spolupracuje. Pojďme se tedy společně podívat na to, proč uplatnit body právě u nás.


Spokojený zaměstnanec = výkonný zaměstnanec


Určitě to sami dobře znáte. Jakmile řešíte nějaký více či méně závažný problém ve svém osobním životě, musíte na něj neustále myslet. A to i v práci. Na jednu stranu víte, že to není dobré a ovlivňuje to vaše pracovní nasazení, na druhou stranu se od problému nedokážete jednoduše odpoutat. Může jít o cokoliv – krizi v manželství, úmrtí v rodině, problémy s výchovou dětí, hádky…


Je to nezastavitelný kolotoč. Problémy doma ovlivňují vaši práci, pracovní problémy pak ovlivní vaši rodinnou pohodu.


Právě (a nejen) v těchto situacích můžete využít své benefitní body. A to na úhradu konzultace u psychologa. Je nám jasné, že pro většinu lidí je důležité, aby měli zaručenu 100 % diskrétnost. Nikdo nechce, aby si na něj v práci kolegové ukazovali. Ať jsou tyto domněnky sebevíc neopodstatněné. Proto nabízíme možnost uplatnění benefitních bodů v naší online psychologické poradně Mojra.cz, ve které vám absolutní diskrétnost zaručit můžeme.


Mojra.cz nabízí:

  • snadné a rychlé čerpání benefitních bodů a el. poukázek
  • individuální výběr psychologa, termínu, délky a způsobu konzultace
  • konzultace s psychologem z pohodlí domova přes Skype, WhatsApp, Viber, telefon nebo email
  • žádné dlouhé objednací lhůty, konzultace je možná reálně již do hodiny od uskutečnění objednávky
  • konzultace i ze zahraničí, na zahraniční telefonní čísla – hovor hradíme my
  • konzultace v českém, slovenském, anglickém, německém, polském a španělském jazyce
  • žádné další skryté poplatky

 


Jaké benefity můžete v Mojra.cz uplatnit?


V naší online psychologické poradně můžete využít body téměř všech benefitních programů.

 

Věrnostní program PREMIUM RB CLUB  Věrnostní program PREMIUM RB CLUB


PREMIUM RB CLUB je věrnostní program pro klienty a zaměstnance Raiffeisenbank, kteří mohou při platbě kartou od získat různé slevy a výhody.



Jak uplatnit slevu PREMIUM RB CLUBu?  


Věrnostní program POLICE CARD CLUB   Věrnostní program POLICE CARD CLUB


Police Card Club vznikl na podporu policistů při jejich těžkém zaměstnání, se záměrem zajistit lepší životní potřeby, aby mohli bezstarostně vykonávat svoji činnost a zajistit tím větší bezpečnost nás všech. Po registraci do tohoto věrnostního programu získáte dle svého výběru – komplexní nebo identifikační, ke každému typu karty se váží jiné výhody. Jedním z benefitů, které díky členství v Police Card Clubu můžete získat je sleva na konzultace s našimi psychology.


Jak uplatnit slevu Police Card Clubu?


Cafeteria mojeBenefity  Cafeteria mojeBenefity


Sodexo nabízí celou řadu zaměstnaneckých benefitů, stravenek, voucherů apod. V naší poradně můžete zaplatit body, které si proměníte na e-stravenku v hodnotě požadované konzultace.


Jak uplatnit body?


Věrnostní program BENE+ Věrnostní program BENE+


Bene+ je věrnostní program pro klienty Moneta Money Bank, kteří využívají u partnerských obchodníků platbu kartou této banky. Za každý nákup je jim následně vráceno určité procento z částky, kterou zaplatili.


Jak využít program Bene+?


Benefitní program Edenred Benefitní program Edenred


Společnost Edenred se proslavila svými stravenkami a poukázkami, jak v tištěné, tak digitální formě.  V ČR je Edenred jedním z nejznámějších a nejvyužívanějších benefitních programů vůbec.


Jak uplatnit body z programu Edenred?


Benefit Plus Benefit Plus


Benefit plus jako první v ČR představila projekt online cafeterie. Od roku 2014 pak spustili nový projekt elektronických stravenek. Objednávku konzultace můžete uhradit body z tohoto benefitního programu.


Jak uplatnit body Benefit Plus?


Benefitní program BENEFITY.cz Benefitní program BENEFITY.cz


Od svého zaměstnavatele obdržíte kartu, díky které můžete začít čerpat své výhody u mnoha společností. Získáte také svůj osobní profil na Benefity.cz, kde si můžete spravovat svůj účet podle vlastních představ, vidíte historii čerpání, kde můžete body uplatnit apod.


Jak uplatnit body z BENEFITY.cz?


Cafeteria Gallery βeta Cafeteria Gallery βeta


Pro úhradu konzultace můžete využít také body benefitního programu společnosti Up Česká republika s.r.o. Tato společnost nabízí komplexní systém smysluplných výhod pro zaměstnance formou papírových i elektronických stravenek a voucherů.


Jak zaplatit konzultaci prostřednictvím Gallery Beta?

 

 



Jestliže jste se ocitli v těžké životní situaci, která se neblaze odráží na vaší psychické pohodě, obraťte se na některého z našich psychologů. Uhradit konzultaci můžete právě prostřednictvím vašich firemních benefitů. Není totiž nic lepšího, než investovat do svého psychického zdraví a pohody. 





OBJEDNAT SE







Pokud vás zajímá, jak se můžete v naší poradně Mojra.cz objednat, naleznete videonávod pod tímto odkazem VIDEO: Jak se objednat k psychologovi. 








Právě jste četli článek: Firemní benefity: Jak je co nejlépe využít?

Komentáře

  • Připojte se do diskuze.
    Zadéjte Váš kometář.

  • Avatar

Podobné články



Mojráček: Jak motivovat děti k domácím pracím?

Mojráček: Jak motivovat děti k domácím pracím?

Autor: Psychologická poradna| Jak motivovat děti k domácím pracím? Co funguje a co ne? Jak k dětem přistupovat?Byl víkend a maminka po snídani poprosila Mojráčka, jestli by mohl vyluxovat celý dům. Mojráček jí to slíbil. Po snídani se ale zvedl od stolu, neodnesl si ani talířek, a utíkal do svého pokoje, kde si zapnul počítač. Když se ani za hodinu nezačalo nic dít, zavolala maminka na Mojráčka znovu. „Jóó,“ volal Mojráček na maminku z pokojen, „...

Pokračovat ve čtení

POPORODNÍ DEPRESE: Když je mateřství plné smutku

POPORODNÍ DEPRESE: Když je mateřství plné smutku

Mateřství je obvykle spojováno především s pozitivními pocity. Těšení se na miminko. Radost z prvního úsměvu. Dojetí z miminkovské vůně. Pocit všeprostupujícího štěstí. Pravdou ovšem je, že téměř každá pátá maminka se potýká také s množstvím negativních emocí. Všudypřítomný strach, úzkost, vyčerpání, zmatek. Mateřství přináší množství změn, novou životní roli a pořádný hormonální koktejl. Prozatím se stále...

Pokračovat ve čtení

Nebojte se dětského psychologa! Pomůže vašemu dítěti i vám

Nebojte se dětského psychologa! Pomůže vašemu dítěti i vám

Děti se mohou potýkat s různými problémy, ať už jsou to obtíže ve škole, změny v chování, deprese, úzkosti, strach, nebo jen nejistota v nových situacích. Mnoho rodičů se obává vyhledat pomoc dětského psychologa. Strach z neznámého, stigmatizace a mýty o psychologické péči brání rodičům v tom, aby pomohli svému dítěti i sobě samým. Co dětský psycholog dělá? Dětský psycholog se zaměřuje na péči o duševní zdraví dětí...

Pokračovat ve čtení

Psychologové portálu Mojra.cz

Štítky


Objednejte si konzultaci ještě dnes!    Objednat