Hledáte dárek, který má smysl? Darujte duševní pohodu prostřednictvím dárkového poukazu na konzultaci s psychologem


Nadělte letos přátelům to, co je opravdu potřeba – klid, štěstí a psychickou pohodu



Vánoce už klepou na dveře a vy si stále lámete hlavu s dárkem pro nejlepší kamarádku nebo kamaráda? Sice ji/ho znáte jako své boty, ale letos je to jednoduše jiné. Letos se toho totiž stalo opravdu hodně, a vaši přátelé nejsou v pohodě, trápí se. Chcete jim dát něco, co je potěší, ale žádný dárek vám nepřipadá dost dobrý a vhodný.




Moji kamarádce se začátkem adventu zhroutil svět. Po pěti letech se s ní rozešel přítel. A co je nejhorší, nestála mu ani za to, aby ji to řekl do očí. Prostě ji jenom poslal SMS a od té doby ji ignoruje. Snažím se ji co nejvíce pomáhat, ale ona jen brečí, je zavřená doma a o Vánocích nechce ani slyšet. Ráda bych ji dala něco, co ji zvedne náladu, ale co je v téhle situaci vhodné?  (Ivana O.)

----

Ivan není jen kolega z práce, ale taky nejlepší kamarád. Chodíme spolu na pivo, pokud zrovna teda nejsou zavřené hospody, jezdíme na ryby, na výlety na kolech… Jeho přítelkyně Monika mě nikdy neměla moc ráda, ale tak nějak jsme se snášeli. Říkal jsem si, že když je s ní Ivan šťastný, tak to už nějak překousnu. Jenže Monika očividně neprahla ani tak po Ivanovi, jako spíš po jeho penězích, kterých jako jeden z manažerů naší firmy neměl zrovna málo. Jenže kvůli koronakrizi se firma rozhodla uzavřít naši pobočku, zůstali jsme ze dne na den bez práce. A s pozicí manažera se z Ivanova života vypařila hodně rychle i Monika. Nebyly peníze, nebyl důvod zůstávat. Ivana to totálně položilo, zatímco já si našel novou práci do měsíce, on si našel zálibu v pití. Utápí v něm svůj žal a já se na to nemůžu dívat. Každoroční dárek v podobě láhve dobrého alkoholu letos rozhodně nepřipadá v úvahu a já hledám něco, někoho, kdo by Ivanovi dokázal pomoci. (Radek Ž.)




IDEÁLNÍ DÁREK? PSYCHOLOG POD STROMEČEK



Ne doslova, samozřejmě. Protože psychologa – člověka – pod stromeček určitě nezabalíte. Ale můžete jej přátelům darovat virtuálně, prostřednictvím dárkového poukazu na konzultaci s psychologem. Uvidíte, že s tímhle dárkem nešlápnete vedle.




Dárkový poukaz je vhodným dárkem pro všechny, kteří se po psychické stránce necítí dobře. Nadělte přátelům pod stromeček duševní pohodu.





PHDR. MICHAELA MIECHOVÁ: JAKÉ PROBLÉMY JSOU VELKÉ, A KTERÉ ZASE PŘÍLIŠ MALÉ?





Tak, teď už víte, jak to s těmi problémy a jejich závažností je. A co z toho plyne? Že můžete dárkový poukaz zakoupit každému, o kom víte, že se potýká s nějakým problémem a neumí se odhodlat, aby jej začal řešit.




Prostřednictvím dárkového poukazu Mojra.cz popostrčíte blízkého člověka k tomu, aby započal svou cestu za štěstím.





OBJEDNAT DÁRKOVÝ POUKAZ




NEVÁHEJTE A DARUJTE PŘÁTELŮM POUKAZ NA KONZULTACI S PSYCHOLOGEM.



ZDE JSOU DŮVODY, PROČ OBJEDNAT:



Darovat psychickou pohodu je k nezaplacení

 


Psychická pohoda je dlouhodobým dárkem.
 



Poukaz vám zašleme emailem v elektronické formě do několika minut. Je to tedy skvělý dárek na poslední chvíli.

 


Ukážete přátelům, že vám záleží na jejich štěstí a chcete jim pomoci vyřešit jejich problémy a trápení.


Platnost poukazu je 4 měsíce. Psychologa a termín konzultace si volí sám obdarovaný.


Vše zařídíte během pár minut z pohodlí domova.



JE LIBO HOVOROVOU, NEBO EMAILOVOU KONZUTLACI? NA VÝBĚR MÁTE Z MNOHA MOŽNOSTÍ…


Každý má jiné požadavky. Proto u nás najdete poukazy na různé typy konzultací. Můžete vybírat z hovorových v délce 30, 60 nebo 90 minut. U těch, kteří se rozhovoru obávají, nebo se umí lépe vyjádřit psanou formou, určitě nešlápnete vedle s poukazem na emailovou konzultaci, na své si přijdou i ti náročnější, ti, kteří chtějí nadělit blízkým rovnou ucelenou terapii.



DÁRKOVÝ POUKAZ NA HOVOROVÉ KONZUTLACE




 



OBJEDNAT DÁRKOVÝ POUKAZ



DÁRKOVÝ POUKAZ NA EMAILOVÉ KONZUTLACE


 

  

 




OBJEDNAT DÁRKOVÝ POUKAZ





DÁRKOVÝ POUKAZ NA BALÍČKY KONZUTLA


 





OBJEDNAT DÁRKOVÝ POUKAZ






POŘÁD SI JEŠTĚ NEJSTE JISTÍ?


Dát poukaz na konzultaci s psychologem cizímu člověku, nebo třeba šéfovi, bude nejspíš pořádné faux pas. Ale člověku, kterého znáte léta, víte o něm (a on o vás) to nejlepší i to nejhorší? Tak zde opravdu nemůžete šlápnout vedle. Obzvlášť v momentě, kdy si přítel nebo kamarádka potřebuje promluvit s někým nezaujatým, s někým, kdo mu pomůže dát život zase do pořádku.


 

Nebojte se odmítnutí. Každý občas potřebuje popostrčit tím správným směrem.





JAKÉ VÝHODY MÁ DÁREK PRO OBDAROVANÉHO


 


Získá způsob, jak vyřešit své problémy

Mám to řešit, nemám to řešit. Jsem blázen, nejsem blázen… Tisíce otázek, stovky předsudků. To je to, co brání většině lidem v tom, aby vyhledali odbornou pomoc. Sebrat odvahu a začít řešit problémy s odborníkem stojí spousty sil. Díky poukazu udělá někdo první krok za ně.



Nemusí nikam dojíždět

Online konzultace probíhá z pohodlí domova, z místa, kde se člověk cítí bezpečně. A jak? Jednoduše formou videohovoru přes Skype, WhatsApp, Viber, hovoru po telefonu nebo prostřednictvím emailu či chatu.



100 % diskrétnost

Nikam nedocházíte, nikdo vás tedy neuvidí vstupovat do ordinace psychologa. A když vás nikdo neuvidí, nemůže vás pomlouvat, protože nemá důvod. Nikdo se tak o vaší terapii nedozví, pokud mu to sami nepovíte.



Řeší problémy bez odkladu

Žádné dlouhé čekací lhůty, žádné objednávkové pořadníky. Konzultace je možná reálně v týž den (do hodiny) od objednání. A to nejen ve všední dny, ale také o víkendu a svátcích. Navíc ráno, odpoledne i večer.



Konzultace v českém i v cizím jazyce

Konzultaci s psychologem můžete mít  nejen v češtině, ale také ve slovenštině, polštině, angličtině, němčině, francouzštině nebo španělštině.



Klientská podpora

Spolu s dárkovým poukazem zasíláme emailem přehledný návod, jak jej uplatnit. Stačí si pak jen vybrat některého z našich 24 psychologů. S výběrem psychologa vám poradíme, pomůžeme s objednáním, v případě potřeby domluvíme individuální termín konzultace.  





PROVÁZÍME NAŠE KLIENTY NA JEJICH CESTĚ ZA SPOKOJENÝM ŽIVOTEM JIŽ OD ROKU 2016




 




CO ŘÍKAJÍ NAŠI KLIENTI





FIRMY, KTERÉ SVĚŘILY SVÉ ZAMĚSTNANCE DO NAŠÍ PÉČE

 








Utíkání od problémů je závod, který nemůžeme vyhrát. Každý problém má i své řešení, takže ho raději vyřešme.

(Neznámý autor)




OBJEDNAT DÁRKOVÝ POUKAZ




 








Objednejte si konzultaci ještě dnes!    Objednat