Tvořte s námi budoucnost psychologie! Aneb proč se stát psychologem v online poradně Mojra.cz?

https://www.blog.mojra.cz/post/140

Dnešní článek jsme se rozhodli pojmout trochu odlišně od ostatních, a to proto, že internet je přesycen nabídkami práce pro psychology. Chtěli bychom tedy vysvětlit, v čem se naše poradna liší od ostatních a co přinese psychologům práce pro naší online psychologickou poradnu.


Odrazíme se opět od onoho stěžejního označení online poradna. Už jen díky tomuto má každý psycholog jistotu, že u nás rozhodně nebude ztrácet čas. A proč? Protože čas je velmi vážená komodita, a každou minutu, kterou ušetříte, můžete využít někde jinde. Při práci v online poradně Mojra.cz ušetříte spoustu času právě tím, že nebudete muset dojíždět za prací. Dobu, kterou byste cestováním strávili můžete směle využít pro komunikaci s klienty.


Naše online konzultace jsou založeny na rozhovoru přes aplikace Skype, Viber, WhatsApp, případně telefonicky či emailem. Kromě toho v naší online psychologické poradně šetříme psychologům také čas s marketingem, jednoduše se postaráme o to, abyste byli (nejen) ve virtuálním světě vidět. A v tom se naše nabídka práce pro psychology liší od ostatních, myslíme si totiž, že by se psychologové měli věnovat jen tomu, co k jejich práci patří a o ostatní se postará náš tým specialistů.



Jaké jsou hlavní výhody práce v online psychologické poradně Mojra.cz?


Práce z domova

Jak už jsme se rozepsali výše, práce v rámci online psychologické poradny vám umožní pracovat v podstatě odkudkoliv, z domova, z vlastní kanceláře i ze zahraničí. Nejste omezeni místem ani dojezdem do poradny, proto je nabídka vhodná i pro ty, jejichž bydlištěm není Ostrava, Olomouc, Praha či jiné velké město.



Volná pracovní doba

Jestliže již pracujete v jiné psychologické poradně, není to problém. U nás si můžete rozvrhnout svou pracovní dobu podle svého, třeba abyste vyplnili prostoje v časech, kdy nemáte soukromé konzultace apod. Konzultace si můžete kdykoliv měnit podle svých potřeb, a to např. i z mobilu.



Zajištění veškeré administrace

Podporujeme psychology v jejich práci, proto za ně zajišťujeme veškerou administraci od objednávkového kalendáře po reklamu.



Další příjem do rodinného rozpočtu.

Vše souvisí se vším, pokud se tedy psycholog rozhodne využít práci v online poradně proto, aby si přilepšil k příjmu v rámci své praxe, na mateřské dovolené apod., může.



Nové možnosti

Online psychologické konzultace mohou být některými psychology odsuzovány. Podle mnoha odborných studií jde však o pouhé předsudky, protože online konzultace je stejně účinná jako osobní kontakt s klientem. Psychologům tak nabízíme možnost naučit se něco nového a zdokonalit své schopnosti.




Co očekáváme od psychologů, kteří chtějí pracovat v poradně Mojra.cz?


Samozřejmostí je vysokoškolské vzdělání v oboru psychologie, znalost práce na počítači a smartphonu. Vše ostatní je pak už otázkou osobního pohovoru.




Pokud tedy hledáte práci v psychologické poradně a nebojíte se nových možností, je online poradna Mojra.cz pro vás tou pravou. Budujte novou éru psychologického poradenství společně s námi.










Pokud vás zajímají bližší informace, neváhejte nás kontaktovat telefonicky na +420 731 226 690 nebo emailem na Poradna@mojra.cz



Více informací naleznete také zde pod:  Práce pro psychology


Komentáře

  • Připojte se do diskuze.
    Zadéjte Váš kometář.

  • Avatar

Podobné články



Jak objednat dítě k psychologovi?

Jak objednat dítě k psychologovi?

Návštěva psychologa je velice citlivé téma. Zejména v případě dětí se nad vším snáší mnoho otazníků. Je potřeba jít s dítětem k psychologovi? Kdy bychom jako rodiče neměli návštěvu psychologa odkládat? Jaké máme možnosti? Není na to naše dítě ještě moc malé?.... Pojďme se tomu podívat na zoubek. Mnoho rodičů neví, jaký je rozdíl mezi psychologem a psychiatrem, takže mi dovolte krátce toto objasnit. Zatímco PSYCHIATR je lékař, který d...

Pokračovat ve čtení

Soukromý psycholog vs. psycholog na pojišťovnu

Soukromý psycholog vs. psycholog na pojišťovnu

Rozhodli jste se vyhledat pomoc psychologa, ale neumíte se rozhodnout, zda si vybrat soukromou poradnu, nebo tu, kde vám konzultaci uhradí pojišťovna? Vše má svá pro a proti. Pojďme se tedy podívat na to, co vám může soukromý psycholog oproti psychologovi na pojišťovnu nabídnout. Třeba vám to ulehčí rozhodování.Když terapii proplácí pojišťovnaNěkteří lidé jednoduše nemají dostatek financí na to, aby si mohli zaplatit terapii u soukromého psychologa. Nebo...

Pokračovat ve čtení

Valentýn: Jaký vliv má tento svátek na naše emoce?

Valentýn: Jaký vliv má tento svátek na naše emoce?

Valentýn, den zamilovaných, je každoročně spojen s návaly růží, čokolád a romantických gest. Pro mnohé je toto sváteční období zdrojem radosti a romantiky, zatímco pro jiné může být spíše zdrojem stresu a úzkosti. Z pohledu psychologie můžeme zkoumat různé aspekty Valentýna a jeho dopad na naše emoce a vztahy. Ideál romantické lásky Jedním z hlavních faktorů, který ovlivňuje naše pocity v době Valentýna, je sociální tlak. Média a reklamy n...

Pokračovat ve čtení

Psychologové portálu Mojra.cz

Štítky


Objednejte si konzultaci ještě dnes!    Objednat