Psychologická poradna Mojra.cz a Premium Raiffeisenbank Club

https://www.blog.mojra.cz/post/127

Majitelka naší online psychologické poradny Mojra.cz při jejím založení myslela zejména na to, jak lidem zpřístupnit služby psychologů. Aby se to podařilo, bylo nutné zaměřit se na ty nejpalčivější problémy, které mnohým v návštěvě psychologa brání – dlouhé objednací lhůty, dostupnost kamenné poradny v místě bydliště klienta, uspěchaný životní styl, nedostatek času, chybějící odvaha a další okolnosti, které znemožňují návštěvu u psychologa jako je např. imobilita, dlouhá pracovní doba aj. Díky fenoménu zvanému internet bylo možné tyto snahy uskutečnit a vznikla první online psychologická poradna Mojra.cz.


Dnes se již online poradenství dostalo do povědomí mnoha lidem, avšak stále se najdou tací, kteří v jeho úspěšnost buďto nevěří, nebo se ocitli v takové situaci, kdy je pro ně pomoc psychologa sice důležitá, avšak z nějakého důvodu stále nepřístupná. Kvalita online psychologické konzultace je podle odborných studií srovnatelná s kontaktem tváří v tvář, a to zejména ta, která je vedena formou videohovoru přes Skype. Psycholog má v tomto případě jedinečnou možnost poznat svého klienta v jeho přirozeném prostředí, tedy doma. Klient se zase v pohodlí svého domova cítí bezpečněji než v ordinaci psychologa, lépe se uvolní a snáze se otevře psychologovi. Tento způsob psychologické pomoci tzv. Cam to Cam, kdy si ve své podstatě vpustíte psychologa do domu, se v mnoha případech velmi osvědčil. Samozřejmě je potřeba zachovat si soudnost a připustit, že jsou problémy, které bez fyzického kontaktu vyřešit nelze, jako jsou např. vážné psychické nemoci. Při řešení akutních problémů a těžkých životních situací je však online psychologická poradna nedocenitelná.


V souladu se snahou o zpřístupnění psychologických služeb jsme se rozhodli zaměřit také na určité cílové skupiny, a to formou slev, či s využitím zaměstnaneckých a benefitních programů.
V současnosti tedy můžete na Mojra.cz uplatnit své benefity od různých benefitních společností. Novinkou je možnost využít slevu na konzultace, kterou získáte v rámci Premium RB Clubu. Myslíme si, že právě tato cílová skupina klientů Raiffeisenbank si zaslouží článek o tom, jak mohou zainvestovat do svého duševního zdraví. A proč si to myslíme? Je to jednoduché, prémiovými klienty banky jsou většinou ti, kteří se potýkají s nedostatkem času.


Čas je v dnešní době obecně komoditou k nezaplacení. Nemáme mnohdy čas sami na sebe, problémy odsouváme do pozadí, protože si neumíme představit, že budeme muset zdlouhavě cestovat do kamenné psychologické poradny. Upozaďování problémů je však nevyřeší. Vžijme se teď do situace, kdy v rámci svého zaměstnání musíte často jezdit na služební cesty, ať už v rámci republiky, či do zahraničí. Nebo trávíte celý den v kanceláří a nemůžete si dovolit uvolnit se na celé dopoledne,
protože byste se dostali do ztráty. S těmito problémy se právě prémioví a VIP klienti RB clubu potýkají. Proto je pro ně online psychologická poradna v případě potřeby tím pravým řešením. Díky dostupnosti online mohou mít psychologa obrazně řečeno stále při sobě – v kanceláři, v autě, či při pobytu v zahraničí. Jakmile se tedy vyskytne problém, ať už je to přemíra stresu, deprese aj. mohou získat pomoc ihned, bez ohledu na to, zda je večer, či víkend. Nepotřebují k tomu nic víc než připojení k internetu nebo mobilní signál. Online psychologická konzultace je tedy prostředkem, který jim ušetří to nejcennější – čas.


Jestliže jste se ocitli v těžké životní situaci, která se neblaze odráží na vaší psychické pohodě, obraťte se na některého z našich psychologů. A pokud patříte ke klientům Raiffeisenbank, můžete nyní získat v rámci Premium RB clubu slevu, kterou uplatníte při nákupu jakékoliv z našich konzultací. Jakým způsobem slevu získáte a jak ji při nákupu využijete se dozvíte zde v návodu.

Komentáře

  • Připojte se do diskuze.
    Zadéjte Váš kometář.

  • Avatar

Podobné články



Mojráček: Jak motivovat děti k domácím pracím?

Mojráček: Jak motivovat děti k domácím pracím?

Autor: Psychologická poradna| Jak motivovat děti k domácím pracím? Co funguje a co ne? Jak k dětem přistupovat?Byl víkend a maminka po snídani poprosila Mojráčka, jestli by mohl vyluxovat celý dům. Mojráček jí to slíbil. Po snídani se ale zvedl od stolu, neodnesl si ani talířek, a utíkal do svého pokoje, kde si zapnul počítač. Když se ani za hodinu nezačalo nic dít, zavolala maminka na Mojráčka znovu. „Jóó,“ volal Mojráček na maminku z pokojen, „...

Pokračovat ve čtení

POPORODNÍ DEPRESE: Když je mateřství plné smutku

POPORODNÍ DEPRESE: Když je mateřství plné smutku

Mateřství je obvykle spojováno především s pozitivními pocity. Těšení se na miminko. Radost z prvního úsměvu. Dojetí z miminkovské vůně. Pocit všeprostupujícího štěstí. Pravdou ovšem je, že téměř každá pátá maminka se potýká také s množstvím negativních emocí. Všudypřítomný strach, úzkost, vyčerpání, zmatek. Mateřství přináší množství změn, novou životní roli a pořádný hormonální koktejl. Prozatím se stále...

Pokračovat ve čtení

Nebojte se dětského psychologa! Pomůže vašemu dítěti i vám

Nebojte se dětského psychologa! Pomůže vašemu dítěti i vám

Děti se mohou potýkat s různými problémy, ať už jsou to obtíže ve škole, změny v chování, deprese, úzkosti, strach, nebo jen nejistota v nových situacích. Mnoho rodičů se obává vyhledat pomoc dětského psychologa. Strach z neznámého, stigmatizace a mýty o psychologické péči brání rodičům v tom, aby pomohli svému dítěti i sobě samým. Co dětský psycholog dělá? Dětský psycholog se zaměřuje na péči o duševní zdraví dětí...

Pokračovat ve čtení

Psychologové portálu Mojra.cz

Štítky


Objednejte si konzultaci ještě dnes!    Objednat