Jak co nejrychleji najít psychologa

https://www.blog.mojra.cz/post/297

Rozhodli jste se řešit své problémy s psychologem, ale nevíte, jak najít dobrého psychologa a hlavně takového, který se co nejvíce v daném tématu orientuje? Hledání psychologa, může být náročné. Internet je přeplněn různými referencemi, kamarádi vám také někoho doporučí, stejně tak praktický lékař a spousta jiných osob. Jenže co si budeme povídat, odborník na vztahy vám určitě s výchovou dítěte nepomůže a naopak těžko hledat radu u dětského psychologa, když trpíte např. úzkostmi.

 

S psychology je to jako s botami. To, že sedí jednomu ještě neznamená, že padnou jako ulité i druhému.

 

Snadnější orientace při výběru psychologa


Tým odborníků poradny Mojra.cz se neustále rozšiřuje. Aktuálně je vám k dispozici 16 psychologů, každý s určitou specializací. Jak v tomto množství vybrat toho správného?



Snažíme se, vám orientaci na našich stránkách co nejvíce usnadnit, proto jsme vytvořili nový boční panel. Díky tomuto panelu můžete rychle najít odborníka, který se specializuje na váš problém. A proč boční panel? Jednoduše proto, že jej naleznete na levém boku stránky a ať už přejdete kamkoli, vždy tam bude. Nikdy jej nebudete muset složitě hledat a výběr psychologů tak budete mít stále po ruce.  


Psychologové jsou v bočním panelu roztříděni do několika kategorií: 

 

Odborníci specializovaní na manželskou/partnerskou krizi

Psychologové, kteří vám pomohou s řešením vztahových problémů, krize v manželství, rozvodem či rozchodem. Orientují se na všechny problémy v rámci partnerských vztahů od hádek, nefunkční komunikace, po nevěru. Tito psychologové nabízejí jak individuální, tak párovou terapii.


Odborníci specializovaní na výchovné problémy dětí

Pomohou vám s řešením výchovných problémů u dětí. Orientují se v problematice šikany na školách, poruch chování, ADHD a různých dalších psychickým poruch u dětí a mládeže.


Odborníci specializovaní na úzkostné a depresivní stavy

Úzkosti a deprese jsou jedním z nejčastějších problémů, které vám dokážou opravdu znepříjemnit život. V této kategorii naleznete psychology, kteří vám pomohou se zvládáním úzkostných a depresivních stavů, s panickými ataky, s poporodní depresí aj.


Odborníci specializovaní na vztahové problémy v rodině

Psychologové zaměřující se na špatné vztahy v rodině, mezigenerační problémy, problémy s komunikací, rodinnou terapii aj.


Odborníci specializovaní na problémy ve vztazích rodiče – děti

Vztahy mezi rodiči a dětmi jsou specifickou oblastí. V této kategorii naleznete psychology, kteří vám poradí se vztahovými problémy s dětmi/rodiči, řeší komunikační problémy, mezigenerační soužití, budování vztahu matka/otec – dítě a mnoho dalšího.


Odborníci specializovaní na různé problémy v osobní rovině

Psychologové pro řešení široké škály osobních problémů – nízké sebevědomí, vyhoření, psychosomatické problémy, mezilidské vztahy, stres, různé typy závislostí (alkoholismus, závislost na drogách, nelátkové závislosti aj.), nespavost a jiné poruchy spánku, poruchy příjmu potravy, problémy s komunikací, krizová intervence a mnoho dalšího.


Odborníci specializovaní na pracovní vztahy a kariérní poradenství

Zde naleznete psychology, kteří se specializují na řešení vztahů na pracovišti, šikanu v zaměstnání, kariérní poradenství, koučování a jiné problémy spojené s prací.

 


Mojra.cz - první online psychologická poradna v ČR


Jakmile se ocitnete v krizi, je potřeba problémy neodsouvat do pozadí, ale co nejdříve na ně reagovat. Jednou z možností je nenechávat si je pro sebe. Za odbornou pomocí pak nemusíte nikam cestovat díky tomu, že v naší poradně nabízíme konzultace z pohodlí vašeho domova formou hovoru přes Skype, WhatsApp, Viber, telefon nebo email.

 

Co jistě potěší je to, že oproti kamenné poradně, kde konzultace trvá standardně 50 minut, máte v Mojra.cz na výběr ze tří možností – 30, 60 nebo 90minutový hovor s psychologem. Můžete tak řešit jak nenadálé situace, kdy chcete rychle probrat své pocity, složitější životní krize nebo se objednat na párovou terapii.

 

Výhodou jsou také krátké objednací lhůty. Konzultaci můžete mít reálně do hodiny, a to nejen v pracovní dny, ale i o víkendu – ráno, odpoledne i večer. Problémem nejsou ani brzké ranní hodiny, nebo pozdní večerní – konzultaci tak můžete mít např. i ve tři hodiny ráno nebo v jedenáct večer.

 

Terapie je možná ve více jazycích, tedy nejen v českém a slovenském, ale také v polském, anglickém, německém, francouzském nebo španělském jazyce.

 




A jak se objednat? Stačí si vybrat některého z psychologů a vyplnit objednávkový formulář.



Abychom vám to co nejvíce usnadnili, připravili jsme pro vás jednoduchý video návod. Podívejte se na VIDEO:Jak se objednat k psychologovi? , kde naleznete všechny informace k objednávce v naší online psychologické poradně Mojra.cz. 





 Právě jste četli článek: Jak co nejrychleji najít psychologa


Komentáře

  • Připojte se do diskuze.
    Zadéjte Váš kometář.

  • Avatar

Podobné články



Mojráček: Jak motivovat děti k domácím pracím?

Mojráček: Jak motivovat děti k domácím pracím?

Autor: Psychologická poradna| Jak motivovat děti k domácím pracím? Co funguje a co ne? Jak k dětem přistupovat?Byl víkend a maminka po snídani poprosila Mojráčka, jestli by mohl vyluxovat celý dům. Mojráček jí to slíbil. Po snídani se ale zvedl od stolu, neodnesl si ani talířek, a utíkal do svého pokoje, kde si zapnul počítač. Když se ani za hodinu nezačalo nic dít, zavolala maminka na Mojráčka znovu. „Jóó,“ volal Mojráček na maminku z pokojen, „...

Pokračovat ve čtení

POPORODNÍ DEPRESE: Když je mateřství plné smutku

POPORODNÍ DEPRESE: Když je mateřství plné smutku

Mateřství je obvykle spojováno především s pozitivními pocity. Těšení se na miminko. Radost z prvního úsměvu. Dojetí z miminkovské vůně. Pocit všeprostupujícího štěstí. Pravdou ovšem je, že téměř každá pátá maminka se potýká také s množstvím negativních emocí. Všudypřítomný strach, úzkost, vyčerpání, zmatek. Mateřství přináší množství změn, novou životní roli a pořádný hormonální koktejl. Prozatím se stále...

Pokračovat ve čtení

Nebojte se dětského psychologa! Pomůže vašemu dítěti i vám

Nebojte se dětského psychologa! Pomůže vašemu dítěti i vám

Děti se mohou potýkat s různými problémy, ať už jsou to obtíže ve škole, změny v chování, deprese, úzkosti, strach, nebo jen nejistota v nových situacích. Mnoho rodičů se obává vyhledat pomoc dětského psychologa. Strach z neznámého, stigmatizace a mýty o psychologické péči brání rodičům v tom, aby pomohli svému dítěti i sobě samým. Co dětský psycholog dělá? Dětský psycholog se zaměřuje na péči o duševní zdraví dětí...

Pokračovat ve čtení

Psychologové portálu Mojra.cz

Štítky


Objednejte si konzultaci ještě dnes!    Objednat