DÁRKOVÉ POUKAZY MOJRA.CZ: Darujte psychickou pohodu

https://www.blog.mojra.cz/post/107

Výběr dárků je odpradávna náročnou disciplínou. Neustále nás pronásledují otázky, co by si obdarovaný přál, čím mu uděláme radost, co využije? Děsí nás představa, že náš dárek bude totálním přešlapem, něčím, co skončí v lepším případě zapomenuto na dně skříně, v horším rovnou v popelnici.


Trefit se každému do vkusu, zejména co se kosmetiky, oblečení apod. týče je skoro nemožné. K tomu ještě toužíme, aby zrovna dárek od nás byl něčím originálním. Proto jsou dnes stále oblíbenější formou dárku různé vouchery na wellness pobyty a jiné druhy zážitků, či zboží. Ano, mohli byste stejně dobře darovat obálku s penězi, ale je to jaksi neosobní a nejde na tom vidět žádná vaše snaha.


Oproti tomu, když vložíte do dárkového balení poukaz s něčím konkrétním, tak obdarovaný uvidí, že jste si dali tu práci s hledáním dárku, který neurazí, ale naopak velmi potěší. Nabízí se však otázka, zda se postupem času i dárkové poukazy nestanou něčím všedním. Samozřejmě toto riziko zde je, a proto by se nabídka měla neustále rozšiřovat a obměňovat.


Nejen z toho důvodu přišla online psychologická poradna Mojra.cz s nabídkou vlastních dárkových poukazů ke všem typům konzultací s psychology – emailové, hovorové, nebo balíčky komplexní péče.


Proč jsme se rozhodli nabízet dárkové poukazy?


V dnešní době jsou vouchery stále více oblíbené, protože jejich prostřednictvím se vyhnete riziku faux pas, které je spojeno s nevhodnými dárky. Každý z vás již jistě obdaroval někoho blízkého poukazem na zážitky, wellness pobyty apod.


A právě pro jejich oblíbenost, jsme se rozhodli zařadit je mezi naše produkty. Co je důležitější než psychické zdraví a pohoda? Pokud někomu darujeme možnost, jak se vypořádat se svými problémy, uděláme pro něj to nejlepší. Dáme mu v podstatě prostředek, jak může udělat svůj život šťastnějším. A to je dle našeho názoru ten největší dar, který se neodmítá.


Pro koho můžete zakoupit dárkový poukaz?


Odpověď je jednoduchá, pro kohokoli, o kom víte, že se potýká s nějakým problémem, ale neumí se sám odhodlat k tomu, aby jej začal řešit. Člověk se v průběhu života ocitne v mnoha situacích, které nezvládne svépomocí a je potřeba, aby se obrátil na zkušeného psychologa. Bohužel praxe je taková, že mnohdy nenajde odvahu, případně si neumí udělat dostatek času na to, aby navštívil psychologickou poradnu. A právě pro v těchto případech můžete dotyčného obdarovat opravdu výjimečným dárkem, protože prostřednictvím dárkového poukazu Mojra.cz získá jakýsi odrazový můstek k tomu, aby problémy neodkládal a začal je řešit. A co víc, to vše z pohodlí domova.


Jak poznat, že je dárkový poukaz Mojra.cz tím pravým dárkem?


Vše záleží na tom, jak dotyčného znáte, ale jistě se shodneme na tom, že naprosto cizímu člověku, o kterém nic nevíte, jej určitě nevěnujete. Krok vedle nemůžete udělat v případě rodičů, kamarádek, rodiny, blízkých známých apod. Zde je pár příkladů za všechny:


Děti rodičům


Odstěhovali jste se, začali žít vlastním životem a všímáte si, že vaši rodiče nesou tuto životní změnu velmi těžce? Mohou se potýkat s mnoha problémy, ať už je to chybějící komunikace ve vztahu, syndrom prázdného hnízda apod. Vidíte, že jejich vztah pomalu, ale jistě spěje k záhubě, ale chcete jim dopřát ještě poslední možnost na nápravu. Můžete jim věnovat dárkový poukaz na komplexní péči pro jejich vztah, kde budou mít prostor vypovídat se ze svých starostí a obav nezaujaté osobě – psychologovi.


Rodiče dětem


Ačkoli se snažíte vašim potomkům nevměšovat do života, určitých problémů si nejde nevšimnout. Nejčastěji jsou to výchovné problémy týkající se jejich dětí, šikana, či partnerské problémy. Může však jít i o rozvoj různých depresí a úzkostí v souvislosti se stresem, přehnané obavy z těhotenství a porodu u žen, workoholismem apod. Jako rodiče chcete pro své děti to nejlepší, a to je v tomto případě právě pomoc psychologa.


Kamarádce/kamarádovi


Zde je opět škála problémů velmi široká. Nejčastěji však s kamarády probíráme problémy týkající se vztahů. Pokud má tedy za sebou vaše kamarádka/váš kamarád např. těžký rozchod a neumí ses tím vyrovnat, ale odmítá fyzicky navštívit psychologa v jeho ordinaci, zkuste jí/mu nadělit dárek ve formě emailové konzultace. Uvidíte, že v takovémto případě opravdu pomůže, když se svěří do péče odborníka.


Blízkým, které potkala těžká životní situace


Život si s námi mnohdy nepěkně zahrává, a tou nejtěžší zkouškou je pro každého jistě úmrtí blízké osoby. Vyrovnat se se smrti je těžké v každém ohledu, někdy jsou však okolnosti natolik traumatizující, že se odrazí i na kvalitě našeho života a my nevíme, jak dál. Právě v tomto případě je psychologická pomoc tím nejdůležitějším, s pomocí psychologa zvládnete zpracovat své pocity a předejdete rozvoji mnoha psychických nemocí. Jestliže vnímáte, že tuto pomoc potřebuje někdo z vašich blízkých, neváhejte a udělejte ten první důležitý krok za něj, kupte mu dárkový poukaz a uvidíte, že to ocení, protože tak získá možnost svěřit se někomu nezaujatému.


Zaměstnancům


Skřípající vztahy na pracovišti, šikana, vysoké nároky, pracovní vyhoření, problémy v osobním životě... Nejen s těmito problémy se zaměstnanci mohou potýkat. Kromě toho většinou nemají čas, prostor ani náladu navštívit psychologa v nebo po pracovní době. Proto jsou dárkové poukazy vhodnou formou zaměstnaneckého benefitu, vánoční odměny apod.





Samozřejmě tyto příklady jsou ryze orientační, jak už jsme se zmínili výše, psychologickou pomoc potřebuje někdy v životě každý z nás. I ten sebemenší problém si zaslouží pozornost a někdy člověk potřebuje jen postrčit tím správným směrem. 






Jak fungují dárkové poukazy a jak si za ně objednat konzultaci s psychologem?





Dárkové poukazy na emailovou konzultaci s psychologem:


               1x emailová konzultace                                   3x emailová konzultace                         Celoměsíční emailová konzultace

              


Dárkové poukazy na hovorovou konzultaci s psychologem: 


               30 minut konzultace                                        60 minut konzultace                                        90 minut konzultace

               


Dárkové poukazy na zvýhodněné balíčky konzultací s psychologem:


      Komplexní psychologická péče                    Psychologická péče pro váš vztah

       












Právě jste četli článek: DÁRKOVÉ POUKAZY MOJRA.CZ: Darujte psychickou pohodu

Komentáře

  • Připojte se do diskuze.
    Zadéjte Váš kometář.

  • Avatar
  • Tereza před 5 roky
    Tereza

    Myslím si, že tyto dárkové poukazy jsou opravdu dobrá věc. Ne každý se odhodlá a nebo má sílu k tomu aby svůj problém sám vyřešil. Proto palec nahoru.

  • Jindřich K. před 4 roky
    Jindřich K.

    Daroval jsem několik dárkových poukazů zaměstnancům na vyšších pozicích mé firmy. Vím, že jsou neustále pod tlakem, potřebují si srovnat myšlenky a probrat vše s nezávislou osobou. Myslím si, že toto byla opravdu správná volba a investice. Děkuji poradně Mojra.cz za skvělý nápad.


Podobné články



Mojráček: Jak motivovat děti k domácím pracím?

Mojráček: Jak motivovat děti k domácím pracím?

Autor: Psychologická poradna| Jak motivovat děti k domácím pracím? Co funguje a co ne? Jak k dětem přistupovat?Byl víkend a maminka po snídani poprosila Mojráčka, jestli by mohl vyluxovat celý dům. Mojráček jí to slíbil. Po snídani se ale zvedl od stolu, neodnesl si ani talířek, a utíkal do svého pokoje, kde si zapnul počítač. Když se ani za hodinu nezačalo nic dít, zavolala maminka na Mojráčka znovu. „Jóó,“ volal Mojráček na maminku z pokojen, „...

Pokračovat ve čtení

POPORODNÍ DEPRESE: Když je mateřství plné smutku

POPORODNÍ DEPRESE: Když je mateřství plné smutku

Mateřství je obvykle spojováno především s pozitivními pocity. Těšení se na miminko. Radost z prvního úsměvu. Dojetí z miminkovské vůně. Pocit všeprostupujícího štěstí. Pravdou ovšem je, že téměř každá pátá maminka se potýká také s množstvím negativních emocí. Všudypřítomný strach, úzkost, vyčerpání, zmatek. Mateřství přináší množství změn, novou životní roli a pořádný hormonální koktejl. Prozatím se stále...

Pokračovat ve čtení

Nebojte se dětského psychologa! Pomůže vašemu dítěti i vám

Nebojte se dětského psychologa! Pomůže vašemu dítěti i vám

Děti se mohou potýkat s různými problémy, ať už jsou to obtíže ve škole, změny v chování, deprese, úzkosti, strach, nebo jen nejistota v nových situacích. Mnoho rodičů se obává vyhledat pomoc dětského psychologa. Strach z neznámého, stigmatizace a mýty o psychologické péči brání rodičům v tom, aby pomohli svému dítěti i sobě samým. Co dětský psycholog dělá? Dětský psycholog se zaměřuje na péči o duševní zdraví dětí...

Pokračovat ve čtení

Psychologové portálu Mojra.cz

Štítky


Objednejte si konzultaci ještě dnes!    Objednat